Deze mensen wil ik extra bedanken

Development

Boian

Wat een held! Zonder Boian was dit project onmogelijk geweest. Van het selecteren en customizen van techniek tot creëren van een systeem om elkaar punten te geven. Boian is het brein hierachter.

partner in crime

Corina Lageweg

Superpartner in crime voor alle concepten. Zorgt er naast ijzersterke feedback voor dat de business vlekkeloos draait, en dus dat ik tijd vrij heb om ietsmeenemen.nl op te zetten. Zonder haar was dit niet gelukt!

designer

Marije Terluin

Designer in hart en nieren. Staat ook altijd klaar voor een goed gesprek, met superveel humor. Maar vooral belangrijk nu: Marije was direct enthousiast om te helpen met het designwerk.

INSPIRATOR & PR

Michael Tesselaar

Thanks Mike, voor de extra inspiratie om iets terug te doen voor de maatschappij tijdens deze coronacrisis. En voor alle UX feedback, meedenken en de PR strategie en uitvoering. Super! 

grootste Lieverd

Shardey Aalders

Allereerst superlief vriendinnetje. Daarnaast sociaal ondernemer en erg goed in motiveren en feedback geven op zowel design, tekst als UX. Heel erg happy met jou 🙂

geweldige sponsor

TransIP

Marco Edelman van TransIP was gelijk enthousiast om ietsmeenemen.nl te sponsoren met sterke servers. Dankzij TransIP is de site snel bereikbaar voor iedereen. Hier ben ik echt dankbaar voor.

nature lover

Liv

Liv steunt graag sociale concepten en staat ook nu klaar om te helpen. Verblijft lekker vaak in de natuur. Zorgt er met haar PR skills voor dat we heel veel mensen gaan bereiken die elkaar kunnen helpen.

World traveler

Daphne

Maakt niet uit in welke tijdzone Daphne zit, ze is altijd superpositief en denkt graag mee om een concept tot een succes te maken. Ook bij ietsmeenemen.nl weer van enorme toegevoegde waarde!

world traveler

Sophie

Vaak in het buitenland, maar daardoor echt niet minder waardevol. Sterker, Sophie stond gelijk te popelen om ietsmeenemen.nl bekend te maken bij het grote publiek.