Het verhaal

In mijn omgeving merk ik het ongemak, altijd weer naar de winkel. Je bent er uren per week aan kwijt. Toch komt het regelmatig voor dat je nog iets bent vergeten, en weer terug moet. Of dat je eigenlijk nog naar een speciaalzaak had gewild, maar de dag alweer voorbij is. En zeker nu, tijdens de coronapandemie komt daar nog wat extra’s bij. Veel mensen willen zo min mogelijk naar de winkel. Niet met 20+ anderen in de rij staan, misschien wel voor iemand die hoest.

Wat nou als we elkaar allemaal kunnen helpen, dacht ik. Stel dat er een website zou zijn waar iedereen gebruik van kan maken. Een sociaal concept, dat ook na coronatijd nog wordt gebruikt. Niet alleen voor de kwetsbare ouderen, die overduidelijk wel een helpende hand kunnen gebruiken en tijdens de pandemie in de risicogroep vallen. Maar ook gewoon mensen die niet vaak naar de winkel willen, of daar simpelweg geen tijd voor hebben? Als we iedereen met elkaar verbinden, kan winkelen opeens een stuk makkelijker.

Samen met mijn lead developer Boian 😇, business partner Corina Lageweg 🦸🏻‍♀️, Michael Tesselaar 👑, Marije Terluin 👩‍🎨 en veel feedback van m’n lieve vriendinnetje 🥰, vrienden en familie ben ik aan de slag gegaan. Zie hier wie er allemaal helpen. Er zit geen verdienmodel achter. We zijn gewoon een paar ondernemers die hun online ervaring willen inzetten om de wereld wat beter én makkelijker te maken. Hopelijk ook over de grens. En nu, tijdens de coronapandemie, dragen we ons steentje bij om de verspreiding van het virus af te remmen.

Ramon van der Roest

INITIATIEFNEMER IETSMEENEMEN.NL