Wil je helpen?

In deze tijd merk je dat nog meer mensen willen helpen. Iets willen bijdragen aan de samenleving. Wij doen dit via ietsmeenemen.nl, en kunnen jouw hulp daar goed bij gebruiken. We helpen elkaar deze coronacrisis door. Echt iedereen kan zijn steentje bijdragen. Maak hier gelijk een boodschappenlijstje aan en laat hier weten waar je iets voor een ander mee kan nemen.

Hoe meer mensen er meedoen, hoe beter we door de coronacrisis komen. We hoeven dan allemaal minder vaak de supermarkt in. Vertel over ietsmeenemen.nl aan zowel familie die liever niet de deur uit wil, als aan je nichtje die graag iemand anders helpt met het meenemen van wat boodschappen.

Heb je een printer? Dan zou het heel tof zijn als je posters en kaartjes in jouw winkels kunt ophangen. Met één poster kunnen we wel honderden mensen bereiken. Dat zijn heel veel mensen die elkaar allemaal dankzij jouw poster kunnen gaan helpen.

Iedereen kan een boodschappenlijstje aanmaken. Ook als je het geen probleem vindt om naar de winkel te gaan. En zeg nou eerlijk, het is best handig toch, als je erachter komt dat je toch te weinig eieren in huis hebt?

Wil jij helpen om de bekendheid van ietsmeenemen.nl te vergroten? Neem dan zeker even contact op. We kunnen alle hulp gebruiken: publicaties op eigen websites en blogs, delen van de website op Facebook, in privé WhatsApp-groepen en natuurlijk bij de regionale en landelijke media.

Elke keer als je een boodschappenlijstje aanmaakt, spaar je punten. Neem je boodschappen voor iemand anders mee, dan spaar je nog meer punten. Op de website hebben we speciale plekken om de meest actieve leden uit te lichten. Word jij ook een superhelper?

We willen zoveel mogelijk mensen helpen. Daar hebben we weer de hulp van anderen voor nodig. Spreek jij een andere taal en wil je de mensen in een ander land helpen met eenzelfde website als ietsmeenemen.nl? Neem dan contact met ons op of kijk op deze pagina. We helpen je heel graag aan een kopie van de site.

Heb je een ander idee? Leuk! Neem contact met ons op, we zijn erg benieuwd naar je idee.